Švarcman bolji od Đerea u Sinsinatiju

Izvor: RTS, 13.Avg.2019, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švarcman bolji od Đerea u Sinsinatiju

Dijego Švarcman savladao je Lasla Đerea sa 2:0 (7:6, 6:3) u setovima i plasirao se u drugo kolo Mastersa u Sinsinatiju
Laslo Đere nije uspeo da se plasira u drugo kolo Mastersa u Sinsinatiju, pošto je u dva seta poražen od Dijega Švarcmana (7:6, 6:3). 

Đere se već u prvom setu požalio na povredu i pri vođstvu protivnika od 4:3 tražio medicinski tajm-aut. Srpeki >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniser je uspeo da vrati brejk dva puta, ali je Švarcman u taj-brejku bio koncentrisaniji - 7:2.
Argentinac je odlično počeo i drugi set, poveo 3:0. Đere je opet uspeo da vrati brejk, ali Švarcman još jednom oduzima servis srpskom teniseru i mirno priveo meč kraju – 6:3.
Meč je trajao sat vremena i 43 minuta. 
Argentinac će u drugom kolu igrati protiv Radu Albota, koji je napravio iznenađenje u prvoj rundi, eliminisavši Marina Čilića.
Masters u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 6.056.280 dolara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đere zaustavljen u prvom kolu Sinsinatija

Izvor: B92, 13.Avg.2019

Srpski teniser Laslo Đere je eliminisan sa turnira u Sinsinatiju, pošto je poražen od Dijega Švarcmana...Argentinski igrač je dobio meč za 103 minuta, rezultatom 7:6, 6:3...Đere je učešće na turniru koji se igra na tvrdoj podlozi završio u prvom kolu, a Švarcman će se u drugom sastati sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.