Trener Novog Pazara: Idemo u Beograd po bodove

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Novog Pazara: Idemo u Beograd po bodove

Trener fudbalera Novog Pazara Slavko Matić rekao je, uoči gostovanja OFK Žarkovu u trećem kolu Prve lige Srbije, da poštuje domaćina, ali da najviše veruje svojoj ekipi.
U sredu od 18 igraju Atromitos – Legija, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 3.25.
– Utakmice se smenjuju kao na traci. Moramo da gledamo korak unazad, ali i dva koraka unapred, iako je prvi naredni meč uvek najbitniji. Ne volim da govorim o protivnicima, ali maksimalno poštujem >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Žarkovo. Ipak, najviše verujem u to što mi radimo. Idemo u Beograd sa željom da uzmemo neki bod – rekao je Matić na konferenciji za novinare.
Meč u Žarkovu na programu je u sredu od 17:30, a Matić je najavio i nekoliko promena u timu.
Moramo da osvežimo ekipu, prinuđeni smo. Već sam doneo neke odluke, ali ne bih sad o tome. Počeli smo sezonu ranije od planiranog, pa se uigravamo kroz utakmice – naveo je Matić.
Posle dva kola, Novi Pazar je trećeplasirani na tabeli i ima četiri boda, dok je bod manje osvojilo OFK Žarkovo na petoj poziciji.
U mesec dana imamo sedam ili osam utakmica. Teško je, ali borimo se. Sledi “vruće” gostovanje, ali očekujem povoljan rezultat. Pozdravio bih navijače i poručio im da budu strpljivi. Kasno smo se okupili, ali bićemo bolji iz kola u kolo – kazao je napadač Pazaraca Dženan Plojović.
Novi Pazar je u prva dva kola najpre odigrao 1:1 sa Sinđelićem u Beogradu, a do boda je stigao pogotkom Anesa Hota, da bi zatim pred oko 3.000 gledalaca na domaćem terenu slavio protiv Zlatibora sa 2:0, golovima Irfana Vusljanina iz jedanaestreca i Matije Miketića.
Najbitnije je da ekipa igra dobro, a tim izdvoji i pojednica. Golovi će doći, bitno je da dobro radimo. Mislim da nam predstoji uspešna sezona – zaključio je Plojović.
Novopazarci su u međuvremenu, posle angažovanja ofanzivnog Nigerijca Mozesa Džona, doveli krilnog napadača iz Crne Gore Ivana Pejakovića (26), koji je stigao iz Lovćena, a prethodno je igrao za Rudar iz Pljevalja, Kom, podgoričku Budućnost i Petrovac.
Novi igrač pazarskog prvoligaša je i štoper, a po potrebi i defanzivni vezista Milan Milanović (24) iz Zlatibora, sa ranijim stažom u Javoru, užičkoj Slobodi i mlađim selekcijama Crvene zvezde. Kao pozajmljen igrač tokom narednih šest meseci, u Novi Pazar se iz superligaša Radnika vratio Sead Islamović (19).

The post Trener Novog Pazara: Idemo u Beograd po bodove appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Matić: Poštujem Žarkovo, ali najviše verujem ekipi Novog Pazara

Izvor: B92, 14.Avg.2019

Trener fudbalera Novog Pazara Slavko Matić rekao je uoči gostovanja Žarkovu u 3. kolu Prve lige Srbije, da poštuje domaćina, ali da najviše veruje svojoj ekipi.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.