Švajnštajger na kraju sezone završava karijeru

Izvor: Beta, 08.Okt.2019, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajnštajger na kraju sezone završava karijeru

Nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger saopštio je danas da će na kraju sezone završiti karijeru.Švajnštajger (35) je odigrao 500 utakmica za Bajern Minhen i osvojio osam šampionskih titula u Bundesligi, sedam trofeja u Kupu i Ligu šampiona 2013. godine. On je 2015. godine prešao u Mančester junajted, sa kojim je osvojio Liga kup i FA kup, pre nego što je 2017. godine potpisao za Čikago fajer."Došlo je vreme, završiću karijeru na kraju ove sezone. Zahvalan sam mojim klubovima Bajernu, Mančester junajtedu, Čikagu i reprezentaciji Nemačke. Opraštanje me čini pomalo nostalgičnim, ali radujem se uzbudljivim izazovima koji me čekaju. Ostaću veran fudbalu", naveo je Švajnštajger na društvenim mrežama.On je za reprezentaciju Nemačke 2004. godine debitovao kao 19-godišnjak, odigrao je 121 utakmicu, postigao je 24 gola i osvojio Svetsko prvenstvo 2014. godine.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švajnštajger objavio kraj karijere, a onda se oglasila i Ana Ivanović

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019

Posle 18 godina, Bastijan Švajnštajger je oslučio da završi igračku karijeru. Fudbaler Čikago Fajera je na društvenim mrežama objavio da će se po završetku sezone posvetiti novim izazovima.. U sredu od 20:45 igraju Nemačka – Argentina, a  u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Nemaca...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.