Izvor: RTS, 09.Feb.2022, 11:30

Suze i emotivni oproštaj Del Potra od tenisa

Argentinski teniser Huan Martin del Potro, odigrao je svoj poslednji meč u profesionalnoj karijeri. "Delpo" se suzama oprostio od tenisa i publike u Buenos Ajresu, gde ga je savladao Federik Delbonis.
Veoma emotivno bilo je u Argentini, na otvorenom prvenstvu u Buenos Ajresu.

Svoj poslednji meč u karijeri odigrao je legendarni Del Potro, koji nije uspeo da obuzda emocije, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u suzama napustio teren.
Del Potro je najavio da će mu učešće u Argentini biti poslednje u profesionalnoj karijeri, a poslednji meč odigrao je protiv Delbonisa, koji ga je savladao sa 6:1, 6:3. 
Argentinski teniser je pre početka poslednjeg servis gema, kao i nakon meča zaplakao, a domaća publika pozdravila ga je gromoglasnim aplauzom.
"Div iz Tandila" karijeru završava uprkos oporavku od teže povrede kolena.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković se emotivno obratio Del Potru nakon što je u suzama završio karijeru

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2022

Emotivni oproštaj Huana Martina Del Potra od tenisa izazvao je suze kod mnogih zaljubljenika u bijeli sport, a jedan od onih koji su pozdravili velikog rivala je i najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.