Sutra ćemo gledati finale pre finala Lige Evrope?!

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 16:51

Sutra ćemo gledati "finale pre finala" Lige Evrope?!

Tako tvrdi bivši reprezentativac Nemačke.

Sutra se igraju prvi mečevi četvrtfinala Lige Evrope, Inter i Bajer Leverkuzen će se sastati u Dizeldorfu, Mančester junajted će ukrstiti koplja sa Kopenhagenom u Kelnu. Oba susreta počinju u 21h.

U utorak se igraju i preostala dva susreta, Vulvsi i Sevilja će igrati u Duisburgu, dok će Šahtjor odmeriti snage sa Bazelom u Gelsenkirhenu, takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 21h.

Prema bivšem igraču Intera i nekadašnjem nemačkom reprezentativcu Andreasu Bremeu, Inter je prvi favorit za osvajanje trofeja u Ligi Evrope.

"Bez sumnje, Inter je favorit za osvajanje Lige Evrope", izjavio je Breme.

On tvrdi da će pobednik duela između "Neroauzura" i "Farmaceuta" biti prvi favorit za osvajanje trofeja.

"Neroazuri imaju sjajan tim, ali jak je i Bajer Leverkuzen i ima odlične igrače u napadu poput Haverca. Antonio Konte ipak ima prednost, rekao bih.

U stvari, mogu slobodno da kažem da će ko god dobije ovaj četvrtfinalni duel imati ogromne šanse da podigne trofej Lige Evrope. Polufinale, koje će biti protiv Šahtjora ili Bazela, bi prema mom mišljenju trebalo da bude lak posao.

Sa druge strane žreba, mislim da će Mančester junajted stići do finala, ali su i Inter i Bajer jači od engleskog kluba
", dodao je Andreas Breme.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Inter i Leverkuzen su glavni favoriti – jači su od Mančester junajteda"

Izvor: B92, 09.Avg.2020

Proslavljeni nemački fudbaler Andreas Breme smatra da je Inter ubedljivo najveći favorit za osvajanje Lige Evrope...Inter je u osmini finala sa 2:0 savladao Hetafe i obezbedio plasman u četvrtfinale, koje će se igrati u Nemačkoj...Vicešampion Italije će u četvrtfinalu igrati protiv Bajera iz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.