Izvor: RTS, 10.Avg.2020, 10:41

Inter i Leverkuzen na RTS-u, Junajted protiv Kopenhagena

Utakmicama Inter - Bajer Leverkuzen i Mančester junajted - Kopenhagen počinje četvrtfinalna faza Lige Evrope, čija završnica se igra u Nemačkoj. Oba duela na programu su od 21 sat, a meč Intera i Leverkuzena možete gledati u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok utakmice i promene rezutlata pratite na našem portalu.
Inter je u prethodnoj rundi eliminisao Hetafe, dok je Leverkuzen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << eliminisao škotski Rendžers.

Zbog pandemije koronavirusa, završnica drugog po jačini evropskog takmičenja prebačena je u četiri nemačka grada i svi okršaji će biti igrani na jednu pobedu.
"Nerazuri" važe za favorite u ovom meču, a trener Antonio Konte će na raspolaganju imati sve igrače osim Matijasa Vesina, dok na drugoj strani neće igrati Amiri, Aranguis i Paulinjo.
"Bez sumnje, Inter je glavni favorit za osvajanje Lige Evrope. Bajer je takođe sjajan tim, imaju Kaija Haverca, ali Konte ima prednost u ovom duelu. Ko god da pobedi u ovom dvomeču, gotovo sigurno će osvojiti Ligu Evrope. Polufinale, gde će protivnik biti Šahtjor ili Bazel, biće lak posao", rekao je nekadašnji nemački reprezentativac Matijas Breme:
"Na drugoj strani će verovatno do finala stići Mančester junajted, ali Inter i Bajer su bolji timovi."
Italijanski predstavnik se u polufinalu ukršta sa pobednikom duela Šahtjor - Bazel, koji je na programu u utorak.
U istom terminu kada se igra meč Intera i Bajera, Mančester junajted "dočekuje" Kopenhagen, u želji da opravda ulogu favorita i dođe do borbe za trofej koji je osvojio 2017. godine.
Uspešniji iz ovog meča sastaće se sa boljim iz susreta Vulverhemptona i Sevilje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.