Suspendovan stadion Rada i podneta prijava FSS

Izvor: BKTV News, 20.Feb.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suspendovan stadion Rada i podneta prijava FSS

Direktor Superlige Vladimir Bulatović suspendovao je danas stadion FK Rad zbog nedoličnog ponašanja navijača tog kluba i vređanja igrača na rasnoj osnovi na utakmici sa Partizanom u nedelju, saopšteno je na sajtu tog takmičenja.

Kako se navodi, Bulatović je doneo odluku na osnovu stava 64. stav 2. Disciplinskog pravilnika Fudbalskog saveza Srbije.

"Na osnovu izveštaja službenih lica sa utakmice 22. kola Superlige Srbije odigrane 19. 2. 2017.godine između FK >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Rad i FK Partizan u Beogradu na stadionu FK Rad, zbog nedoličnog ponašanja navijača FK Rad i vređanja igrača na rasnoj osnovi, direktor Superlige Srbije suspendovao je stadion - igralište FK Rad do donošenja konačne odluke disciplinskih organa Fudbalskog saveza Srbije", navodi se u odluci.

Istovremeno, podneta je disiplinska prijava Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije protiv FK Rad i svih pojedinaca koji su učestvovali u incidentu kada je vređan fudbaler Partizana Brazilac Everton.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Suspendovan stadion Rada i podnijeta prijava FSS

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Feb.2017

Direktor Superlige Vladimir Bulatović suspendovao je stadion FK Rad zbog nedoličnog ponašanja navijača tog kluba i vrijeđanja igrača na rasnoj osnovi na utakmici sa Partizanom u nedjelju, saopšteno je na sajtu tog takmičenja...Kako se navodi, Bulatović je donio odluku na osnovu stava 64. stav...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.