Suspendovan stadion Rada!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suspendovan stadion Rada!

Čelnici Superlige su odlučili da suspenduju stadion Rada nakon teškog incidenta koji se desio u nedelju.

Očekivali smo kazne za FK Rad nakon incidenata na meču protiv Partizana koji je igran juče na "Banjici".

Nakon sastanka Disciplinske komisije FSS-a, odlučeno je da se suspenduje stadion FK Rad.

Superliga se oglasila i saopštenjem koje prenosimo u celosti:

"Na osnovu izveštaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << službenih lica sa utakmice 22.kola Super lige Srbije odigrane 19.02.2017.godine između FK Rad i FK Partizan u Beogradu na stadionu FK Rad, zbog nedoličnog ponašanja navijača FK Rad i vređanja igrača na rasnoj osnovi, direktor Super lige Srbije suspendovao je stadion - igralište FK Rad do donošenja konačne odluke disciplinskih organa Fudbalskog saveza Srbije.

Shodno navedenom, suspenzija podrazumeva zabranu odigravanja utakmica Super lige Srbije na stadionu FK Rad do konačne odluke.

Istovremeno je podneta disiplinska prijava Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije protiv FK Rad i svih pojedinaca koji su učestvovali u ovom incidentu.

DIREKTOR LIGE

Vladimir Bulatović"


Da vas podsetimo, navijači Rada su na rasnoj osnovi vređali Evertona, fudbalera Partizana, koji je u suzama napustio meč.

O tome šta su imali da kažu klubovi u vezi ovog incidenta možete pročitati na sledećim linkovima:

SAOPŠTENJE PARTIZANA

SAOPŠTENJE RADA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suspendovan stadion Rada i podneta prijava FSS

Izvor: BKTV News, 20.Feb.2017

Direktor Superlige Vladimir Bulatović suspendovao je danas stadion FK Rad zbog nedoličnog ponašanja navijača tog kluba i vređanja igrača na rasnoj osnovi na utakmici sa Partizanom u nedelju, saopšteno je na sajtu tog takmičenja...Kako se navodi, Bulatović je doneo odluku na osnovu stava 64....

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.