Superliga 2019/2020: Večiti derbi 21. septembra

Izvor: Mondo, 13.Jun.2019, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga 2019/2020: "Večiti derbi" 21. septembra

Crvena zvezda će u prva dva kola nove sezone biti domaćin, dok će Partizan igrati van Beograda

Nova sezona Superlige Srbije počeće 20. jula, a šampion Crvena zvezda u prva dva kola biće domaćin.

Crvena zvezda na otvaranju sezone će ugostiti Javor, koji se vratio u najviši rang takmičenja, dok u drugoj rundi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na stadion Rajko Mitić stiže drugoplasirani tim nedavno okončanog šampionata - Radnički iz Niša.

Partizan će prve dve utakmice u novoj sezoni igrati van Beograda. Najpre će gostovati ekipi koja je nedavno izborila plasman u Superligu - Inđiji, a onda Javoru u Ivanjici.

Crno-beli će prvi meč pred domaćom publikom igrati u trećem kolu, a rival će biti Mačva.

Poznato je i da će se prvi "večiti" derbi u novoj sezoni između Crvene zvezde i Partizana igrati u devetom kolu, 21. septembra na stadionu u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda dočekuje Javor, Partizan u Inđiji na startu nove sezone SL

Izvor: RTS, 13.Jun.2019

. Nova sezona Superlige Srbije u fudbalu startuje 20. jula kada branilac trofeja Crvena zvezda čeka povratnika Javor, dok Partizan gostuje, takođe novajliji - Inđiji.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.