Super agent sleteo u Barsu, završava DVA mega posla!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2017, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Super agent" sleteo u Barsu, završava DVA mega posla!

Kao što je najavljeno, na Kamp nou će biti ludnica u poslednja tri dana prelaznog roka.

Sportski direktor Barselone Robert Fernandez danas je na predstavljanju Osmana Dembelea potvrdio da je klub na pragu dogovora sa još dvojicom igrača.

Uz to, on je naglasio kategorički da je transfer Žan-Mišela Serija "potpuno propao" i da fudbaler Nice neće preći u Barselonu.

Sada, ulje na vatru doliva dolazak "super agenta" Žorža Mendeša koji je danas sleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Barselonu da pregovara oko dva velika transfera.

Prvi je odlazak Andrea Gomeša u Juventus, a drugi je transfer Anhela Di Marije iz Pari sen Žermena!

Barsa i Juventus pregovaraju, Katalonci traže 40 miliona, Juve ne da više od 29, pa je Mendeš došao da reši situaciju.

Istovremeno, Mendeš pregovara sa Barsom za svog drugog klijenta, a to je Anhel Di Marija, koji želi u Barselonu, a i Katalonci žele njega, pa je problem samo kako ubediti PSŽ.

Parižani ne žele da ga prodaju u Barselonu, koja nudi 35 miliona evra + 15 u bonusima, ali zbog finansijskoj fer pleja bi mogli da razmisle i prodaju neke igrače u smiraj prelaznog roka, pa za Di Mariju traži 60 miliona.

Vežite se, Barsa kreće po još dvojicu do kraja roka, a među njima nije Seri, tako je danas rekao sportski direktor - a hoće li uz Di Mariju, to biti možda i Filipe Kutinjo?!

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo - Barsa i Nica ipak sklopili veliki posao!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2017

Poznati su i svi detalji!..U iščekivanju dolaska Žan-Mišel Serija iz Nice u Barsu, jedan igrač je otišao u suprotnom pravcu...Sportski direktor Barselone Robert Fernandez danas je kategorički naglasio da od Serijevog dolaska neće biti ništa, ali to nije poremetilo odnose Barselone i Nice...Svi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.