Gotovo - Barsa i Nica ipak sklopili veliki posao!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo - Barsa i Nica ipak sklopili veliki posao!

Poznati su i svi detalji!

U iščekivanju dolaska Žan-Mišel Serija iz Nice u Barsu, jedan igrač je otišao u suprotnom pravcu.

Sportski direktor Barselone Robert Fernandez danas je kategorički naglasio da od Serijevog dolaska neće biti ništa, ali to nije poremetilo odnose Barselone i Nice.

Svi pouzdani katalonski mediji, na čelu sa radijom RAC 1, preneli su večeras da će štoper Barselone Marlon Santos u ponedeljak otputovati u Nicu na preglede i potpis >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugovora.

Dogovor je sledeći - pozajmica na dve godine, uz mogućnost da ga Barsa vrati narednog leta ili proda 2019. godine za 20 miliona evra, koliko će tada iznositi suma za koju Nica mora da ga otkupi.

Na početku leta delovalo je da će Marlon imati minutažu kod Ernesta Valverdea, ali na kraju je Barsin trener odlučio da zadrži Tomasa Verlamena kao četvrtog štopera, a da na kaljenje pošalje mladog Brazilca.

Svi pomenuti izvori su istakli da odlazak Marlona u Nicu nema nikakve veze sa Serijim niti će uticati na pregovore oko njegovog transfera, pošto je Barsa odustala od njega.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.