Stojković još četiri godine u Partizanu

Izvor: RTS, 23.Jan.2018, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković još četiri godine u Partizanu

Golman Partizana i reprezentacije Srbije Vladimir Stojković potpisao je novi, četvorogodišnji ugovor sa prvakom Srbije.
Prvi golman reprezentacije Srbije danas je u društvu generalnog direktora kluba Miloša Vazure potpisao novi ugovor, prema kome će najverovatnije karijeru završiti u Partizanu.

"Prezadovoljan sam potpisanim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ugovorom. Moja ljubav prema klubu i želja da ovde ostanem nikada nisu dovodeni u pitanje i stoga sam posebno srećan što sada najbolje fudbalske godine mogu da pružim Partizanu. Zajedno smo započeli mnogo toga, već ispisali stranice istorije, a siguran sam da će novi 'listovi' sa uspesima Partizana tek biti popunjeni. Idemo u Evropu, branimo 'duplu krunu' i to nam svima daje posebnu motivaciju", rekao je Stojković.
Iskusni 34-godišnji Stojković letos je odlučio da se vrati među crno-bele, a posle odlične polusezone, posle čega je dobio Zlatnu loptu FSS-a za najboljeg srpskog fudbalera u 2017, odbio je sve ponude iz inostranstva kako bi ostao u Partizanu.
Stojković je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, a branio je za Leotar, Zemun, Nant, Vitese, lisabonski Sporting, Hetafe, Vigan, Ergotelis, Makabi iz Haife i Notingem forest.
Gol selekcije Srbije branio je na 78 utakmica.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj karijere sa 39? Tražiće da potpišem na još dve!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2018

Vladimir Stojković i ne razmišlja o tome šta posle fudbala..Panika, pa euforija! Takav put prešli su Partizanovi navijači od 23. novembra 2017, kada je Vladimir Stojković najavio da bi mogao da napusti Humsku, pa do danas kada je potpisao novi, četvorogodišnji, ugovor...Još od utakmice sa Jang...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.