Stigle vesti iz Argentine: Teo preskače Hrvate?

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2016, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigle vesti iz Argentine: Teo preskače Hrvate?

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić doživeo je povredu palca desne ruke na pripremnom meču protiv Argentine (74:79) i svi smo sa nestrpljenjem čekali vesti iz Kordobe o stepenu problema sa kojim se suočio.

Kako saznaje Mondo Teodosić je “samo” nabio prst i posle dodatnih pregleda je ustanovljeno da dodatnih komplikacija nema te da će lucidni plejmejker biti potpuno spreman za olimpijski turnir.

Preostaje samo da se vidi da li će >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Teodosić predostrožnosti radi preskočiti duel sa Hrvatskom, koji je na programu u ponedeljak od 23 sata i koji će praktično biti poslednja provera za našu selekciju pred odlazak u Brazil.

Ovaj meč osim uigravanja akcija i ličnog prestiža gotovo da nema nikakav značaj pošto je Argentina pobedama protiv Srbije i Hrvatske obezbedila prvo mesto na turniru “Super 4” u Kordobi.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.