Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2020, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla još strašnija vest, nije samo Kobi...

Kakva tragedija...

Preneli smo šokantne vesti, Kobi Brajant je poginuo u padu helikoptera danas u Kaliforniji.

Vatrogasci su potvrdili da je u letelici bilo pet osoba, da nema preživelih, a sada su se pojavile i informacije da je u helikopteru sa Brajantom bila i njegova 13-godišnja ćerka Đana.

Kako mediji iz SAD prenose, Brajant je sa svojom ćerkom putovao na gostujuću utakmicu njene ekipe, a sa njima su u letelici bili još jedna mlada košarkašica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa svojim roditeljem.

Informaciju je preneo i Adrijan Vojnarovski sa "ESPN", velika tragedija dogodila se danas u Kaliforniji.

Sources: Kobe Bryant was on his way to a travel basketball game with his daughter Gianna when the helicopter crashed. Those aboard the helicopter also included another player and parent.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) January 26, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

UŽASU NEMA KRAJA! Policija potvrdila: U Kobijevom helikopteru poginulo DEVET osoba!

Izvor: Kurir, 27.Jan.2020

U padu helikoptera u Kaliforniji poginulo je čak devet osoba, među kojima Kobi Brajant i njegova 13-godišnja ćerka Đijana.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.