Stevanović potpisuje minimalac protiv Spartaka (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2018, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović "potpisuje" minimalac protiv Spartaka (foto)

Golman fudbalskog kluba Čukarički Nemanja Stevanović rekao je danas da se nada da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Spartaka upisati nova tri boda i istakao da bi prihvatio i trijumf od 1:0.

Fudbaleri Čukaričkog sutra dočekuju Spartak u devetom kolu Super lige Srbije.

"Spartak je jako dobra ekipa. Odrazilo se na njihove rezultate to što su igrali u Evropi, nisu najbolje startovali u Super ligi. Nemaju veći fond igrača na raspolaganju, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klupu, ali su izuzetno kvalitetni, zaslužuju respekt. Mi idemo na pobedu, nadam se da ćemo upisati tri nova boda", rekao je Stevanović za klupski sajt.

Ekipa s Banovog brda je četvrta na tabeli domaćeg šampionata sa 15 bodova, dok je Spartak na 14. poziciji sa sedam.

Upitan da li su mečevi u kojima je njegova ekipa favorit najteži, Stevanović je odgovorio da je jesu i da se to pokazalo i protiv Proletera i Mačve.

"Na jedvite jade smo uspeli da dođemo do pobeda. Ništa lakše nam neće biti ni sutra, ali moramo da pobeđujemo ako želimo u Evropu", rekao je Stevanović.

Protiv Proletera i Mačve na Banovom brdu Čukarički je slavio sa 1:0.

Na pitanje da li bi prihvatio da se i meč protiv Spartaka završi istim rezultatom, Stevanović je kratko odgovorio: "Naravno".

Utakmica Čukarički - Spartak igra se sutra od 18.00.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čukarički hoće novi minimalac

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2018

Fudbaleri Čukaričkog sutra dočekuju Spartak u devetom kolu Super lige Srbije. "Spartak je jako dobra ekipa. Odrazilo se na njihove rezultate to što su igrali u Evropi, nisu najbolje startovali u Super ligi. Nemaju veći fond igrača na raspolaganju, odnosno klupu, ali su izuzetno kvalitetni, zaslužuju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.