Zmajevi bi da obrišu poraz od Čuke i to na Karađorđu

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2018, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zmajevi" bi da obrišu poraz od Čuke i to na "Karađorđu"

Voždovac gostuje u Novom Sadu, pred Zmajevima je meč devetog kola protiv Vojvodine.

"Izuzetno značajna utakmica za nas. Moramo da se iskupimo za izgubljenu utakmicu protiv Čukaričkog. Vojvodina takodje ima par poraza za redom, te nas očekuje susret dve ekipe koje moraju da idu na pobedu i moraju da nadoknade minus bodova koje imaju. Mi u Novi Sad dolazimo spremni, nemamo problema u sastavu tima, nemamo povredjenih igrača i idemo da se nadigravamo i pokažemo naš kvalitet" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << – istakao je Branko Vojinović, šef stručnog štaba Voždovca.

Andrija Luković očekuje tešku utakmicu u Novom Sadu.

"Nikad nije lako tamo uzimati bodove. Mi smo malo poljuljani posle poraza od Čukaričkog i sigurno idemo u goste da napravimo iznenadjenje i uzmemo bodove. Dobro treniramo i radimo i pitanje je trenutka kada ćemo ponovo početi da pobedjujemo" – izjavio je Andrija Luković.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.