Stanojević juri Vermezovićev rekord

Izvor: Politika, 11.Mar.2011, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević juri Vermezovićev rekord

Danas Partizan – OFK Beograd (15 č). – Trener domaćina kaže da se ne opterećuje time da stigne do 13. uzastopne pobede

Partizanov trener Aleksandar Stanojević nakon uspešnog starta u drugom delu šampionata i pobeda nad Inđijom i kulskim Hajdukom na dobrom je putu da dostigne rekord Vladimira Vermezovića po broju uzastopnih pobeda (13). Ukoliko prvak danas na prolećnoj premijeri pred svojim navijačima >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << ostvari pobedu nad OFK Beogradom, a izraziti je favorit, Stanojevića će deliti dve pobede od rekorda. Međutim, on je na jučerašnjoj pres-konferenciji istakao da se ne opterećuje time i da mu je iznad svega važno da njegova ekipa održi bodovnu razliku sa najbližim pratiocem Crvenom zvezdom.

– Nisu mi važni nikakvi rekordi u ovom momentu, važna mi je snaga i volja svakog pojedinca moje ekipe, a pobede će doći nadam se kao plod dobre ire. Raduje me iznad svega efikasnost koju smo pokazali protiv Inđije i Hajduka i očekujem da u takvom ritmu nastavimo i protiv „romantičara” – naglasio je Stanojević.

Nakon odrađene pauze, zbog žutih kartona, u timu će se ponovo pojaviti Saša Ilić, glavni kreator Partizanove igre. Njegov izostanak u Kuli se nije puno osetio jer je srednji red veoma dobro delovao, međutim, Stanojević će svakako protiv kluba sa Karaburme pružiti šansu Iliću. On je u paru sa Radosavom Petrovićem pokazao da na njih trener može u svakoj utakmici najozbiljnije da računa.

– Utakmice sa OFK Beogradom su po tradiciji bile teške i neugodne i zbog toga pred današnji meč pozivam naše navijače da dođu u što većem broju, podrže nas na putu ka novoj pobedi. Trijumf bi nam dao novi motiv i energiju pred večiti derbi u prvoj utakmici polufinala Kupa sa Crvenom zvezdom – rekao je Petrović.

D. Todorović

objavljeno: 12.03.2011

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.