Izvor: RTS, 10.Maj.2021, 07:59

Stanković o ”šestici” i ”stotkama”: Fenomenalno

Dobro smo igrali, iako smo imali dosta rotacija u timu. Igrači moraju da budu svesni da je ovo Crvena zvezda i da ispoštuju ono što se dogovorimo", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle pobede protiv Zlatibora 6:1 (0:1).
"Na poluvremenu smo izvršili tri izmene i trudimo se da igraju oni koji nisu imali minute, ali opet kažem moramo da izgledamo kao Zvezda. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Smatram da je drugo poluvreme bilo fenomenalno, jako, onako kako smo želeli”, rekao je Stanković za klupsku televiziju i dodao:

”Neke igrače smo odmarali, a neke vraćamo polako u formu, jer želim da 25. maja u finalu Kupa imam "problem" koga da stavim da igra. Mislim da je drugo poluvreme bilo jedno od najboljih do sada".
Zvezdin trener prokomentarisao je i rekorde - 104 postignuta pogotka uz 102 osvojena boda.
"To je zasluga igrača, kao i celog stručnog štaba. Radili smo jako i veoma sam srećan zbog momaka, znam koliko su posvećeni i zaista su vredno radili od početka sezone. Počeli smo ovaj ciklus davno i zaslužuju sve pohvale. Mene ne zanimaju rekordi, želim da moj tim igra uvek kao danas u drugom poluvremenu, a ako uz to dođu rekordi rado ćemo ih prihvatiti", zaključio je Stanković.
Zvezda u narednom, pretposlednjem 37. kolu gostuje kod ekipe Bačke, koja je poslednjeplasirana i naredne sezine igraće u Prvoj ligi Srbije. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.