Stanje Šumahera sve bolje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2015, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanje Šumahera sve bolje

Menadžer legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera saopštila je da njegovo zdravstveno stanje napreduje, 17 meseci pošto je pretrpeo teške povrede glave na skijanju u Francuskoj.

"Srećni smo što možemo da kažemo da je njegovo zdravstveno stanje sve bolje, kada se uzme u obzir ozbiljnost povreda koje je imao", rekla je Sabine Kem, a prenosi agencija AP.

Ona je dodala da će još dugo trajati borba za sve koji su uključeni u oporavak Šumahera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Nemački vozač je u karijeri osvojio rekordnih sedam titula šampiona sveta u Formuli 1, uz 91 pobedu.

Šumaher je pretrpeo teške povrede glave na skijanju u francuskim Alpima u decembru 2013.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sabine Kem: Stanje Šumahera sve bolje

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2015

GLAND - Menadžer legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera saopštila je da njegovo zdravstveno stanje napreduje, 17 mjeseci pošto je pretrpio teške povrede glave na skijanju u Francuskoj..."Srećni smo što možemo da kažemo da je njegovo zdravstveno stanje sve bolje, kada se uzme u obzir...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Šumaherov menadžer: Mihael napreduje u oporavku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Maj.2015

Sabine Kem, agent Mihaela Šumahera, izjavila je danas da sedmostruki svetiski šampion Formule 1 napreduje u oporavku, skoro 17 meseci od nesreće na skijanju tokom koje je teško povredio glavu..."Srećni smo što možemo da kažemo da on napreduje, a to uvek kažem s obzirom na tešku povredu koju...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.