Srpski košarkaši uz Crvenu zvezdu

Izvor: B92, 17.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski košarkaši uz Crvenu zvezdu



Navijači fudbalskog kluba Crvena zvezda biće "pojačani" na revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona sa glazgovskim Rendžersom. Košarkaški reprezentativci Srbije Milan Gurović, Darko Miličić, Mile Ilić i Nemanja Aleksandrov biće na severu i bodriće cvreno-bele u pokušaju da se plasiraju u elitno evropsko takmičenje. Gurović i Aleksandrov već su nosili dres Crvena zvezde, a ovoga puta će sva četvorica biti u fudbalskoj opremi sa imenima i svojim brojevima sa reprezenativnih dresova.

Pominje se mogućnost da još nekoliko reprezentativaca podrži našeg šampiona, a na meču će biti i jedan od najvećih navijača tog kluba, selektor nacionalne košarkaške selekcije Zoran Slavnić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.