Srbi uspešni na startu čelendžera u Bangkoku

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2019, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi uspešni na startu čelendžera u Bangkoku

Srpski teniseri Viktor Troicki i Janko Tipsarević uspešno su startovali na čelendžeru u Bangkoku.

Janko Tipsarević i Viktor Troicki upisali su pobede na startu čelendžera koji se ove nedelje igra u glavnom gradu Tajlanda.

Šampion iz 2017. godine dobio je vajldkard za učešće na pomenutom čelendžeru, a u prvom kolu savladao je Jang Cung-Hua iz Kineskog tajpeha rezultatom 2:1 (6:2, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 4:6, 6:4).

Naredni protivnik Janka Tipsarevića biće Australijanac Mark Polmans koji je kao šesti nosilac bio slobodan u prvom kolu.

Viktor Troicki je takođe startovao od drugog kola čelendžera u Bangkoku. On je u svom prvom meču na turniru savladao Li Dak-Hea iz Južne Koreje rezultatom 2:0 (6:1, 6:2).

Protivnik Viktora Troickog u trećem kolu čelendžera u Bangkoku biće Japanac Go Soeda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.