Tipsarević siguran u Bangkoku za prvu pobedu posle 18 meseci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2019, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević siguran u Bangkoku za prvu pobedu posle 18 meseci

Srpski teniser Janko Tipsarević ostvario je prvu pobedu na zvaničnom meču posle godinu i po dana, pošto je na startu čelendžera u Bangkoku savladao Tsung-Hua Janga iz Kineskog Tajpeha 6:2, 4:6, 6:4.

Tipsarević, koji je u Bangkok došao sa specijalnom pozivnicom kao pobednik turnira 2017. godine, slavio je prvi put posle 28. avgusta iste godine kada je na US Openu bio bolji od Tanasisa Kokinakisa, ne računajući egzibicioni turnir u Kujongu na startu ove godine.

Naredni rival u Bangkoku biće mu šesti nosilac Francuz Mark Polmans, trenutno 216. na ATP listi.
Pogledaj vesti o: Tenis,   US Open

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević siguran u Bangkoku za prvu pobjedu poslije 18 mjeseci

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2019

BANGKOK - Srpski teniser Janko Tipsarević ostvario je prvu pobjedu na zvaničnom meču poslije godinu i po dana, pošto je na startu čelendžera u Bangkoku savladao Tsung-Hua Janga iz Kineskog Tajpeha 6:2, 4:6, 6:4.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ne da se Tipsarević: Pobeda posle godinu i po!

Izvor: Mondo, 12.Feb.2019

Srpski teniser upisao prvi trijumf na zvaničnom meču nakon avgusta 2017. godine..Janko Tipsarević ne odustaje od tenisa, uprkos povredama koje su ga sputavale poslednjih godina...On je na čelindžeru u Bangkoku upisao prvu pobedu na zvaničnom meču posle godinu i po dana...U prvom kolu savladao...

Nastavak na Mondo...

Srbi uspešni na startu čelendžera u Bangkoku

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2019

Srpski teniseri Viktor Troicki i Janko Tipsarević uspešno su startovali na čelendžeru u Bangkoku...Janko Tipsarević i Viktor Troicki upisali su pobede na startu čelendžera koji se ove nedelje igra u glavnom gradu Tajlanda...Šampion iz 2017. godine dobio je vajldkard za učešće na pomenutom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.