Spojeni sudovi - Ikardijev pakt, Džeko i Mitar pred transferima?

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2019, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spojeni sudovi - Ikardijev pakt, Džeko i Mitar pred transferima?

Jedna odluka će pokrenuti lavinu, ovo bi mogao da bude rasplet...

Mauro Ikardi se vratio u tim Intera, dao pun doprinos pobedi na "Marasiju" gde je napravljen veliki korak ka Ligi šampiona.

Ipak, navijači su ga izvređali, a u klubu ne odustaju od namere da ga prodaju. Italijanski mediji pišu da je napravljen svojevrstan pakt, da igra do leta, pomogne u trci za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu šampiona, a onda da napusti "Meacu".

Ali, kakve su opcije?

U ovom trenutku, jasno je, niko neće platiti klauzulu od 120 miliona. Inter se nada da bi mogao da uzme 80 miliona za svog bivšeg kapitena, ali njegova vrednost se istopila, i to je previše.

Postoji varijanta po kojoj bi bio zamenjen za Lukakua koji hoće da napusti "Old Traford", ali Belgijanac više vredi u očima "Đavola", dok je za Real Ikardi tek treća ili četvrta opcija.

Prošle godine je odbio da se preseli u Juventus, ako je verovati njegovoj ženi Vandi, u zamenu za Iguaina i novac. Sada Juventusu nije potreban, ostaje Mandžukić, Kin je eksplodirao, pa ta varijanta otpada.

Postoji i priča oko Napolija koji je bio zainteresovan, ali sigurno da i oni neće platiti bogatstvo za Maurita, pa će biti zanimljivo videti ima li uopšte izlaza iz ove situacije, iako je želja obostrana, i kluba i igrača da Argentinac napusti Inter.

Inače, klub je već naciljao zamenu, po svemu sudeći Edin Džeko stiže u Milano, slede pregovori sa Romom, ali bi Bosanac radije ostao u Italiji nego što bi se vraćao u PL, gde ima ponudu Vest Hema.

Tamo nije ni prva opcija, Pelegrini želi našeg Mitrovića koji bi mogao da bude zamena za Arnautovića, mada je skuplji od Džeka, "Čekićari" će morati da izdvoje najmanje 30 miliona za napadača Fulama...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.