Spektakl Pelikansa i Meveriksa, tripl-dabl Dončića! VIDEO

Izvor: B92, 26.Okt.2019, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl Pelikansa i Meveriksa, tripl-dabl Dončića! VIDEO

Slovenački reprezentativac Luka Dončić je zabeležio tripl-dabl učinak u pobedi Dalasa nad Nju Orleansom.

Meveriksi su slavili rezultatom 123:116, a mladi bek je upisao 25 poena uz po 10 skokova i asistencija.

Odličnu partiju je pružio i Kristaps Porzingis (24 poena, 4 skoka, 3 asistencije), dok je Delon Rajt upisao 20 poena.

U ekipi Pelikansa, koja i dalje ne može da računa na Zajona Vilijamsona, najbolji učinak je imao Brendon Ingram (25 poena, 8 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skokova), a pratili su ga Džoš Hart (16 poena, 9 skokova) i Derik Fejvors (16 poena, 7 skokova).

Rivali su gledaocima priredili pravi spektakl u prvom poluvremenu, najpre je uvodnu deonicu Nju Orleans dobio sa 41:27, da bi Dalas uzvratio još boljom drugom četvrtinom (45:23).

U nastavku su odbrane pojačane, Pelikansi su uspeli da smanje razliku na dva poena uoči poslednje deonice, ali su Meveriksi održali i čak povećali prednost do kraja meča.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.