Izvor: MozzartSport.com, 12.Apr.2021, 10:24

Spartak digao glas: Mitić u Lučanima sudio protiv fudbala

„Stalno je seckao igru i kvario ritam utakmice“, kažu Subotičani

Izgubio je Spartak utakmicu u Lučanima minulog vikenda (1:0), ali više od poraza zabolelo je Subotičane deljenje pravde Milana Mitića.

Poslali su iz Spartaka saopštenje u kojem su digli glas protiv glavnog arbitra utakmice.

Glavni arbitar nije učinio nijednu krucijalnu grešku koja je uticala na rezultat, ali je celu utakmicu konstantno, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbalski rečeno, seckao igru i nije dozvoljavao našim igračima da pokažu ono što znaju. Svi koji se bave ovom najvažnijom sporednom stvari na svetu znaju koliko to smeta ritmu ekipe. Moramo podsetiti da nam je isti sudija istu stvar radio i u duelu protiv Novog Pazara tako da je ovo bila kap koja je prelila čašu i nismo više mogli da ostanemo nemi“, poručio je Branislav Savić, potpredsednik Spartaka.

On je dodao u saopštenju da Plavi golubovi nemaju običaj da se žale na suđenje, ali da su sada bili primorani.

Svesni smo da nije popularno komentarisati suđenje, ali smo suđenje komentarisali i nakon utakmice protiv Proletera kada je igrač protivničke ekipe postigao pogodak iz evidentne ofsajd pozicije. Bili smo ljuti na sudije, ali smo razumeli da nije bilo namere i nismo tražili da se odmah kažnjavaju zbog takvih grešaka. Smatramo da je suđenje na utakmici bilo tendenciozno iz nama neznanih razloga“.

Mitić je u Lučanima i oslabio Spartak za narednu prvenstvenu utakmicu.

Pored konstnantnog seckanja igre sudija nije imao ujednačen i istovetan kriterijum za obe ekipe prilikom dodele javnih opomena igračima tako da zbog žutih kartona sledeću utakmicu neće moći igrati trojica, nama vrlo važnih, prvotimaca Nemanja Tekijaški, David Dunđerski i Nikola Srećković“, naglasio je Savić.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

IZ SUBOTICE BRUJE: Isti sudija nas već dva puta ‘namešta’!

Izvor: HotSport.rs, 12.Apr.2021

Veoma nezadovoljni nakon meča, bili su ljudi iz uprave subotičkog Spartaka! Saopštenje Spartaka iz Subotice prenosimo u celosti: ‘Nakon odigrane utakmice u Lučanima koju je FK Spartak izgubio sa 1:0, potpredsednik fudbalskog kluba Spartak Branislav Savić razočaran suđenjem glavnog arbitra Milana...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.