Španac jasan, što dalje od Zidana!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španac jasan, što dalje od Zidana!

Vezni igrač inicirao pregovore sa čelnicima Real Madrida.

Mnogi navijači "kraljevskog" kluba zameraju upravi i treneru svog tima što nije bilo mesta za Dani Sebaljosa. Dvadesettrogodišnjak je pružao sjajne partije u dresu mlade reprezentacije Španije, ali dolaskom u Real Madrid njegova uloga se smanjuje.

U Realu nije dobijao prilike tokom smene trenera te je odlučeno da ode u Arsenal na pozajmicu tokom leta.

Bivši igrač Betisa se odlično uklopio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Emerijev sistem gde ima daleko standardniju minutažu nego u Realu. Prema pisanju španskih medija, Sebaljos je kontaktirao Florentina Pereza tokom internacionalne pauze ne bi li dogovorili i zvaničan odlazak sa "Bernabea".

Ono što bi moglo kočiti posao jesu potraživanja kluba iz Madrida. Vezni igrač ima ugovor do 2023. godine sa klubom iz Španije, tako da cena ne bi bila manja od četrdeset miliona evra. Real ga je platio sedamnaest miliona evra pri dolasku iz Betisa.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.