Odegard blizu selidbe, uskoro u Premijer ligi?

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odegard blizu selidbe, uskoro u Premijer ligi?

Norvežanin beleži odlične partije u Primeri.

Kreativni vezista koji je punio novinarske naslove pre četiri godine je ponovo u žiži javnosti. Iako tadašnji prelazak u Real Madrid nije u potpunosti uspeo, sada dvadesetogodišnjak je ponovo meta interesa evropskih velikana.

Odegard je i dalje igrač Real Madrida, trenuno nastupa za Real Sosijedad gde je prosleđen na dvogodišnju pozajmicu i deluje da je doneo pravu odluku.

U Sosijedadu ima standardnu minutažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koju odlično koristi, na devet utakmica je zabeležio po dva gola i asistencije.

Prema pisanju španskog Don Balona za Odegarda je veoma zainteresovan Jirgen Klop, Nemac je navodno već stupio u kontakt za zastupnicima veznog igrača.

Po nekim spekulacijama Norvežanin bi bio dostupan za sumu od trideset miliona evra, ali svoj interes imaju još Mančester Junajted i Totenhem. Ostaje da se vidi kome će pripasti Realov "odbačeni", pošto deluje da su mu vrata na "Bernabeu" zatvorena.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Španac jasan, što dalje od Zidana!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019

Vezni igrač inicirao pregovore sa čelnicima Real Madrida...Mnogi navijači "kraljevskog" kluba zameraju upravi i treneru svog tima što nije bilo mesta za Dani Sebaljosa. Dvadesettrogodišnjak je pružao sjajne partije u dresu mlade reprezentacije Španije, ali dolaskom u Real Madrid njegova uloga...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.