Šou Jokića i Dončića u Indijanapolisu VIDEO

Izvor: B92, 17.Feb.2024, 19:34

Šou Jokića i Dončića u Indijanapolisu VIDEO

Protekle noći u Indijanapolisu počeo je tradicionalni Ol-star vikend, a otvoren je susretima "Zvezda u usponu".

I ovaj put Luka Dončić i Nikola Jokić iskoristili su priliku da se zabave, a Ol-star vikend u Indijanapolisu je više nego prigodna šansa za to.

Poznati kao veliki šoumeni i ovaj put su Srbin i Slovenac ukrali šou, pošto su jedan drugog ometali tokom šutiranja sa linije za tri poena.

Bilo je tu popularnog košakanja i zadirkivanja, a sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u granicama šale i zabave.

Jokić i Dončić igraće na Ol-star utakmici koja će biti održana u Indijanapolisu 19. februara (02.00), a uz njih dvojicu u petorci Zapada biće Kevin Durent, Lebron Džejms i Šej Gildžus-Aleksander.

Istok će predstavljati Janis Adetokumbo, Džejson Tejtum, Tajriz Halibarton, Dejmijan Lilard i Bem Adebajo, koji će zameniti povređenog Džoela Embida.

Naredne noći na programu su još tri poslastice, prva je takmičenje u veštinama na kojem ćemo videti Tajrisa Halibartona, Benedikta Maturina, Paola Bankera, Majlsa Tarnera, Entonija Edvardsa, Viktora Vembanjamu, Treja Janga, Tajrisa Maksija i Skotija Barnsa.

Naravno, neće izostati ni šutiranje trojki, a tu ćemo gledati obračune specijalista poput Malika Bizlija, Džejlena Bransona, Tajrisa Halibartona, Demijana Lilarda, Laurija Markanena, Treja Janga, Donovana Mičela i Karla-Entonija Taunsa.

Za kraju subotnjeg dela programa, videćemo takmičenje u zakucavanjima i obračun u šutiranju trojki između Stefa Karija i Sabrine Jonesku, najboljih šutera u NBA i WNBA.

Kada je reč o takmičenju u zakucavanjima, publika će na delu videti Džejlena Brauna, Hajmea Hakeza, Meka Meklanga i Džejkoba Topina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šou Jokića i Dončića (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2024

Protekle noći u Indijanapolisu počeo je tradicionalni Ol-star vikend, a otvoren je susretima "Zvijezda u usponu".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.