POČEO OL-STAR U INDIJANAPOLISU: Vembanjama ispao u polufinalu, Maderin Zvezda u usponu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 10:24

POČEO OL-STAR U INDIJANAPOLISU: Vembanjama ispao u polufinalu, Maderin ''Zvezda u usponu''

Naredne noći na programu tri takmičenja.

Protekle noći je u Indijanapolisu počeo Ol-star vikend, a taj grad je domaćin  najvećih zvezda NBA košarke prvi put posle 39 godina. Vikend je počeo takmičenjem ''Zvezda u usponu.''

Igrala su četiri tima koja su sa klupe predvodili Džejlen Rouz, Detlef Šremf, Pau Gasol i Tamika Kečings, a na startu je viđeno iznenađenje pošto je Viktor Vembanjama koji je igrao za tim Pau Gasola eliminisan u polufinalu od ''Tima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Detlef'' sa 41:36. "Tim Džejlen" pobedio "Tim Tamika" sa 40:35 u prethodnom polufinalu, da bi u finalu ''Tim Džejlen'' bio bolji od ''Tima Detlef'' sa 26:13. Propozicije takmičenja bile su da se polufinala igraju do 40 poena, a finala do 25. Žiri je odlučio da je najbolji mladi igrač turnira košarkaš Indijana Pejsersa, Benedikt Maderin.

Naredne noći navijače očekuju još tri takmičenja. Prvo je na programu takmičenje u veštinama u kojem učestvuju Tajris Halibarton, Benedikt Maderin, Paol Bankero, Majls Tarner, Entoni Edvards, Viktor Vembanjama, Trej Jang, Tajris Maksi i Skoti Barns. Sledi takmičenje u šutiranju trojki gde će svoje sposonosti oprobati Malik Bizli, Džejlen Branson, Tajris Halibarton, Demijan Lilard, Lauri Markanen, Trej Jang, Donovan Mičel i Karl-Entoni Tauns. Vrhunac subotnjeg programa biće takmičenje u zakucavanju u kojem učestvuju Džejlen Braun, Haime Hakez, Mek Meklang i Džejkob Topni, a na programu je i obračun u šutiranju trojki između Stefa Karija i Sabrine Jonesku, najbojlih šutera iz NBA i WNBA.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.