Izvor: RTS, 23.Jun.2021, 12:25

Sonja Vasić pred Španiju: Verujem u nas

Košarkašica Srbije Sonja Vasić, pred večerašnje četvrtfinale Evropskog prevnstva u Valensiji protiv Španije, izjavila da očekuje težak meč, ali veruje u svoj tim.
Košarakšice Srbije i Španije igraju za polufinale Evrobasketa, a u dosadašnjim duelima dve selekcije sreća je bila na strani domaćina i aktuelnog šampiona Evrope.

"Da bi bilo šta osvojio, da bi bio među najboljima, moraš da pobeđuješ najbolje. Španija je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ekipa koja se baš hrani i rezultat postiže na tu neku borbenost i energiju. Ako oni to nametnu, tu niko ne može da im parira. Imamo veliki broj prednosti na našoj strani, mislim da je ključno da mi budemo ti koji će nametnuti ritam utakmice", rekla je Sonja Vasić.
Izabranice Marine Maljković su se sa tri pobede u grupi direktno plasirale u četvrtfinale EP, dok je Španija kroz duel sa Crnom Gorom morala da traži put do osam najboljih reprezentacija.
"Mislim da je suvišno uopšte komentarisati šta možemo da očekujemo, s obzirom na to da je Španija domaćin. Moramo da se spremimo, da budemo izuzetno smirene i trezvene i da ne dozvolimo da neke stvari utiču na nas - bilo navijači, bilo sudije. Ja verujem u nas. Mislim da njima nije nimalo drago što se sada sa nama susreću. Ali, ako naša energija i borba budu na nivou, mislim da je tada jedino i moguće da taj rezultat bude očekivano pozitivan", zaključila je Vasićeva.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.