Solskjerov Junajted ne posustaje: Pao i Arsenal u Londonu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jan.2019, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjerov Junajted ne posustaje: Pao i Arsenal u Londonu (VIDEO)

"Crveni đavoli" savladali "tobdžije" s 3:1 u šesnaestini finala engleskog kupa.

Od kako je nekadašnji igrački as Mančester junajteda Norvežanin Ole Gunar Solskjer seo na njegovu klupu kao privremeno rešenje za naslednika portugalskog trenera Žozea Murinja, "crveni đavoli" ređaju samo pobede. Nakrivili su kapu i posle osmog meča, a drugog u engleskom kupu.

Na "Emiratima" u Londonu goste je u vođstvo doveo Čileanac Aleksis Sančez u 31 minutu, a samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 149 sekundi kasnije Džes Lingard je udvostručio prednost. Bila su to Junajtedova prva dva šuta u gol.

Arsenal je smanjio u 43. minutu preko gabonskog napadača Pjera Emerika Obamejanga, svog najubojitijeg strelca. Nade "tobdžija" da mogu bar do izjednačenja ne bi li se iskupili u ponovljenom meču na Old Trafordu ugasio je u 82. minutu Francuz Marsijal, koji je ušao u igru deset minuta ranije umesto Sančeza. Nemanja Matić je odigrao ceo meč u Solskjerovoj četi.

Tony Martial, came from France #mufc pic.twitter.com/7XmXZrT5EX— MUFC (nuradin_yare) January 25, 2019
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

I Arsenal je video Solskjerov Junajted: 8/8!

Izvor: Mondo, 26.Jan.2019, 00:15

"Crveni đavoli" pobedili i u Londonu, protiv velikog rivala...Osma utakmica i osma pobeda!..Norvežanin Ole Gunar Solskjer drugi put je vodio Mančester junajted u utakmici FA Kupa i takođe je bio uspešan, kao i u prethodnih šest kola Premijer lige...I to u kakvoj utakmici!..Na terenu velikog rivala,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.