Solskjer potvrdio, ovo je novi kapiten Mančester junajteda!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2020, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer potvrdio, ovo je novi kapiten Mančester junajteda!

Nakon odlaska Ešlija Janga Mančester junajted je birao novog kapitena.

Ešli Jang je obavljao funkciju kapitena Mančester junajteda, ali je prihvatio ponudu Intera i odlazi iz kluba sa "Old traforda".

Zbog toga je Mančester junajted morao da pronađe novo rešenje za kapitena, a to će biti Hari Megvajer.

Štoper >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je stigao prošle godine u ovaj klub je izbor Ole Gunara Solskjera, koji je i potvrdio novog kapitena.

Megvajer je u Mančester junajtedu odigrao 29 utakmica do sada, ali je već zaradio

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naslednik Čarltona, Robsona, Kina, Runija i Vidića " on je novi kapiten Mančester junajteda

Izvor: B92, 17.Jan.2020

Menadžer Mančester junajteda izabrao je novog stalnog kapitena velikana sa Old Traforda...Elitnom društvu koje čine legende poput Stiva Brusa, Erika Kantone, Brajana Robsona, Roja Kina, Bobija Čarltona, Vejna Runija i našeg Nemanje Vidića priključio se Hari Megvajer...Megvajer, koji je tek letos...

Nastavak na B92...

Inter doveo još jednog igrača iz Mančester junajteda

Izvor: B92, 18.Jan.2020, 11:22

Engleski fudbaler Ešli Jang novi je fudbaler Intera, potvrdio je italijanski klub...Ugovor je potpisan do juna ove godine, uz opciju produžetka saradnje. Dosadašnji kapiten Mančester junajteda u novom klubu nosiće dres s brojem 15...Njegov ugovor s klubom sa Old Traforda isticao je u junu, tako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.