Englez stigao u Milano, trampa i zvanično propala!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2020, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englez stigao u Milano, trampa i zvanično propala!

Napravila se prava sapunica oko razmene.

Ešli Jang će uskoro postati novi igrač milanskog Intera, to je sada i potpuno jasno.

Solskjer je danas obelodanio da Junajted nije hteo da mu staje na put, jednostavno je u poznim godinama dobio priliku da potpiše dvogodišnji ugovor i to u klubu sa "Old Traforda" nisu hteli da mu oduzmu.

Na mestu kapitena "Đavola" zamenio ga je Hari Megvajer, što je takođe potvrđeno, a sada je Jang stigao i u Milano, gde ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čekaju lekarski pregledi, pa bi do kraja dana trebalo i da potpiše ugovor sa "Neroazurima".

Očekivalo se da Inter pored Janga angažuje još jedno pojačanje u odbrani, kako je navodno bila dogovorena trampa sa Romom, u kojoj bi put prestonice otišao Politano.

Di Marcio sada javlja da od razmene neće biti ništa, dva kluba na kraju nisu mogla da pronađu formulu za ovaj trejd.

Dogovor ne postoji, oba igrača će se vratiti u svoje matične klubove, pa se čini da je ovde priča gotova i da će "Vučica" morati da nastavi potragu za igračem koji bi mogao da zameni Zaniola.

Što se tiče Intera, Jang praktično pokriva iste pozicije kao i Spinacola, nije isključeno da će dovesti samo iskusnog Engleza i okrenuti se pojačavanju ostalih pozicija.

OVDE možete pročitati kakav je plan kluba i koja se još dva pojačanja očekuju na "Meaci" do kraja meseca.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.