Smejali ste se Iguainu, pogledajte Hrvata! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2015, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smejali ste se Iguainu, pogledajte Hrvata! (video)

Argentinski fudbaler nakon promašenog penala na Kopa Amerika, postao je predmet podsmeha fudbalske javnosti širom sveta, ali ima gorih i od njega.

Vedran Ćorluka izveo je jedan od najgorih penala ikad.

On je u finalu Super kupa Rusije, u penal seriji između Zenita i Lolomotive iz Moskve penal izveo blago rečeno 'kriminalno'.

Toliko je ležerno šutnuo da je loptu da je ona jedva i došla >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do golmana protivničke ekipe i bio jedan od glavnih krivaca što je njegova ekipa ostala bez trofeja nakon poraza 4-2 u penal seriji.

U regularnom delu meča na stadionu "Petrovski" rezultat je bio 1-1. Gol za Zenit postigao je Smolnikov, a za Lokomotivu Niase.

Nekadašnji fudbaler Totenhema izazvao je gnev navijača moskovske ekipe, koji su putem društvenih mreža izrazili nadu da Hrvat posle ovoga nikada neće stavljati loptu na 'kreč' dok je u njihovom klubu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MLS LUDILO U NJUJORKU: Osam golova, četiri penala (dva promašena), het-trik Đovinka (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Jul.2015

Svi oni koji do danas nisu gledali utakmice MLS šampionata posle meča koji su na Jenki stadionu u Njujorku odigrali domaći Siti i gosti iz Toronta (4:4) će dobro razmisliti o promeni odluke.. . Dolaskom velikih evropskih i svetskih zvezda koje su uglavnom na zalasku karijere poboljšao se i kvalitet...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.