Siti nije zvao Stouk za Begovića

Izvor: B92, 27.Nov.2013, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti nije zvao Stouk za Begovića

Predsednik Stouk Sitija Piter Kouts demantovao je da Mančester Siti pokušava da kupi golmana njegovog tima Asmira Begovića.

U utorak su engleski mediji preneli vest da će Begović možda već u januaru da se preseli na Etihad, kao zamena za sve lošijeg Džoa Harta.

"Ova informacija je bila novost za mene, to su samo spekulacija. Kontakta između dva kluba nije bilo. On je vrhunski golman i takve priče su normalne, ali mi želimo da se on sada samo skoncentriše na Stouk >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da radi ono što je radio do sada", rekao je Kouts.

Posle 12 kola u Premijer ligi Stouk je 14. na tabeli sa 13 bodova, a u prošlom kolu ovaj tim je okončao niz od četiri meča bez pobede.

"Veoma je važno da ga zadržimo do kraja sezone. On je važan igrač za nas, a ovo je nama veoma važna sezona", zaključio je predsednik Stouk Sitija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kouts: Begović neće preću u Mančester siti

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2013, 12:31

Predsednik fudbalskog kluba Stouk siti, Piter Kouts rekao je danas da golman njegovog tima Asmir Begović neće preći u Mančester siti u zimskom prelaznom roku. ..Neće otići tako lako: Asmir Begović  .."Iznenađen sam tom pričom, to su samo glasine. Nisam razgovarao sa ljudima iz Mančester siti....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.