Begović ne prelazi u Siti

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Nov.2013, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Begović ne prelazi u Siti

Predsednik Stouk Sitija, Piter Kouts rekao je da golman njegovog tima Asmir Begović neće preći u Mančester Siti u zimskom prelaznom roku.
(FOTO: AP)
Iznenađen sam tom pričom, to su samo glasine. Nisam razgovarao sa ljudima iz Mančester Sitija. Begović je jedan od najboljih golmana na svetu. Važno je da ga zadržimo do kraja sezone, on nam je ključni igrač – rekao je Kouts britanskim medijima.
Begović je 2009. godine prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << iz Portsmuta u Stouk Siti, za koji je do sada odigrao 115 utakmica i postigao jedan gol.
Stouk Siti je nalazi na 14. mestu Premijer lige sa tri pobede, četiri remija i pet poraza.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Sigurdson: Važno je da pobedimo Mančester junajted!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2013

Fudbaler Totenhema Gilfi Sigurdson rekao je danas da su svi u klubu uznemireni zbog poraza od Mančester sitija (0:6) u Premijer ligi i da je zato važno da pobede u sledećem kolu. ..Ništa nije izgubljeno: Gilfi Sigurdson  ..Totenhem u nedelju od 13.00 dočekuje Mančester junajted u 13. kolu engleskog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.