Simeone se oglasio nakon debakla u Kupu

Izvor: B92, 24.Jan.2020, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simeone se oglasio nakon debakla u Kupu

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone prokomentarisao je najveći debakl sezone.

"Jorgandžije" su šokantno poražene od trećeligaša Kultural Leonese u šesnaestini finala Kupa kralja.

Leonesa je savladala Atletiko 2:1 posle preokreta. Madriđani su poveli preko Koree u 62. minutu, izjednačio je Kastanjeda u 83, a heroj je postao Serhio Benito u produžecima.

"I dalje imam istu želju za radom svaki dan otkako sam u ovom u klubu. Penali ili produžeci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Ligi šampiona me nisu promenili, neće ni ovo", rekao je Simeone.

Altetiko je poražen treći put u nizu, nakon Reala u Superkupu i Eibara ua LaLigi.



"Nismo imali odlučnost. Vitolo je imao prilike, Saul udarac glavom i Tomas je mogao da postigne gol, imali smo šanse. Njihov golman je imao fantastičnu veče, cela ekipa je igrala s mnogo ambicije i nade. Nismo mogli da postignemo gol i to je moja odgovornost. Možete imati mišljenje kakvo god želite, ali moji igrači i ja nemamo drugog izbora nego da radimo".


Simeone se kao i uvek poneo gospodski i čestitao rivalu na pobedi.



"Čestitao sam njihovom treneru jer mi se sviđa plan igre koji su sproveli u delo. Nisu imali mnogo šansi, ali izgledali su opasno, a šanse koje su imali su pretvorili u pogotke"
, rekao je Simeone.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.