Sevilja stigla do ključne pobede za Evropu! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2019, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevilja stigla do ključne pobede za Evropu! (video)

Ekipa Sevilje je stigla do možda najbitnije pobede u borbi za Evropu.

Nakon 30. kola ekipa Sevilje je uspela da stigne do 6. mesta na tabeli pošto je u direktnom duelu za tu poziciju savladala Alaves sa 2:0.

Bilo je jako teško za domaćina, imali su terensku inicijativu, gosti su se branili, ali su poklekli krajem prvog poluvremena.

U 41. minutu Mesa postiže fantastičan gol nakon asistencije Sarabije, gađao je gornji levi ugao, golman gostiju nije mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << apsolutno ništa.

Borili su se gosti koliko su mogli, ali nisu stvorili previše šansi, reklo bi se da je Sevilja i dalje bila bolji tim na ovom susretu i da je bila bliža drugom golu.

Do njega je stigla u 80. minutu, kontra je išla preko Ben Jedera koji je promenio stranu do Sarabije za konačnih 2:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.