Miha u čudu, Atalanta ponizila Bolonju u prvih 15 minuta!

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2019, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha u čudu, Atalanta ponizila Bolonju u prvih 15 minuta!

Siniša Mihajlović je bio prilično nezadovoljan izdanjem svog tima.

Bolonja je nakon tri uzastopne pobede doživela poraz i sada se ponovo nalazi u zoni ispadanja.

Danas su gostovali Atalanti koja je bez velikih problema uspela da slavi najviše zahvaljujući neverovatnih prvih 15 minuta utakmice kada su postigli četiri gola što je prvi put nakon 1932. godine kada je Juventus igrao protiv Rome i kada je učinio isto u prvih 15 minuta utakmice.

Atalanta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je, ujedno, sva četiri gola postigla u tih prvih 15 minuta, gosti su bili bolji u drugom poluvremenu, ali nije vredelo, postigli su svega jedan gol i to iz slobodnog udarca.

Iličić je sa dva gola otvorio utakmicu, pogodio je u 3. i 5. minutu, da bi u 9. Hatebur povisio na ogromnih 3:0. Već u 15. minutu Duvan Zapata postiže gol za 4:0.

Atalanta staje nakon toga, gosti pokušavaju da stignu do gola, a uspeli su tek u 54. minutu preko Orsolinija koji pogađa iz slobodnog udarca.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.