Sevilja slavila, remi Viljareala i Betisa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2016, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevilja slavila, remi Viljareala i Betisa

Fudbaleri Sevilje pobedili su danas na svom terenu Malagu sa 2:1, u utakmici 20. kola španskog prvenstva, i tako joj naneli prvi poraz u poslednjih devet utakmica u Primeri.

Oba gola za Sevilju postigao je Kevin Gameiro, u 40. i 42. minutu. Gameiro sada deli osmo mesto na listi strelaca Primere sa 11 golova.

Jedini gol za Malagu postigao je Čarls u 72. minutu.

Sevilja je utakmicu završila s devetoricom igrača, pošto su u završnici utakmice zbog po dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << žuta kartona isključeni Visente Ibora i Artur Boka.

Posle devete uzastopne pobede na svom stadionu "Ramon Sančes Pishuan", Sevilja je šesta na tabeli sa 32 boda, a Malaga je 10. na tabeli sa 24.

Fudbaleri Selte pobedili su Levante sa 4:3, i time prekinuli niz od tri poraza.

Prva dva gola za Seltu postigao je Džo Gideti, u 35. i 40. minutu, a zatim je Aspas u 57. minutu doneo domaćima ubedljivo vođstvo. Dejverson je u 63. minutu postigao gol za Levante, a dva minuta kasnije i Pedro Lopes.

Dva gola prednosti Selti je doneo Fabijan Oreljana u 84. minutu, a konačan rezultat postavio je Morales pet minuta kasnije.

Selta je ostvarila 10. pobedu u prvenstvu i zauzima peto mesto na tabeli sa 34 boda, dok je Levante pretrpeo 12. poraz u sezoni i poslednji je na tabeli sa 12 bodova.

Viljareal i Betis odigrali su bez golova.

Viljareal je tako prekinuo niz od šest pobeda i nalazi se na četvrtom mestu na tabeli sa 39 bodova, a Betis je prekinuo niz od tri poraza i zauzima 15. mesto na tabeli sa 20 bodova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.