Serija A - Neverovatan povratak Lacija! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Neverovatan povratak Lacija! (video)

Fudbaleri Lacija dočekali su ekipu Atalante u osmom kolu italijanskog šampionata, bili su na ivici poraza već nakon prvog poluvremena, ali...

Ekipa Simonea Inzagija se vratila iz velikog zaostatka i došla do boda na svom "Olimpiku" protiv Atalante, a kraju je bilo 3:3 (0:3).

Veliku prednost stekli su gosti iz Bergama u prvom poluvremenu.

Poveli su u 23. minutu, strelac je bio Luis Murijel.

Samo pet minuta kasnije, Kolumbijac postiže novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pogodak, 2:0 za Atalantu. Izveo je slobodan udarac iz velike udaljenosti, lopta je prošla kroz celu odbranu Lacija, Strakoša nije uspeo da interveniše, te je Murijel došao do drugog pogotka.

Do poluvremena gosti dolaze i do trećeg gola, ovoga puta je strelac bio Papu Gomez.

Već na startu drugog dela je Inzagi napravio dve izmene, na teren je umesto Parola i Marušića poslao Kataldija i Patrika.

Dalo je to rezultate, u 69. minutu sa bele tačke Lacio dolazi do gola, precizan izvođač najstrože kazne bio je Ćiro Imobile.

Gosti praktično na centru ostaju bez poseda, Imobile glavom prosleđuje loptu do Koree, koji beži svojim čuvarima i matira Golinija za 2:3 i ekspresan povratak "Nebeskoplavih".

Imao je Imobile šansu u 80. minutu da poravna rezultat, ali je njegov pokušaj glavom nakon kornera uspeo da ukroti Golini.

A onda, nadoknada vremena, novi penal za Lacio, koji u gol pretvara Imobile za poravnanje rezultata!

Nije bilo vremena za novu promenu rezultata, fantastičan povratak Lacija, u čijim redovima je Sergej Milinković-Savić proveo čitavih 90 minuta na terenu, zaradio je i jedan žuti karton.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goleada u Rimu, Lacio stigao tri gola minusa

Izvor: RTS, 19.Okt.2019

Fudbaleri Lacija i Atalante igrali su nerešeno 3:3, u jednom od derbija osmog kola Serije A. Gosti imali tri gola prednosti na poluvremenu, Lacio u zaustavnom vremenu stigao do izjednačenja sa bele tačke. Napoli sa 2:0 savladao Veronu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.