Goleada u Rimu, Lacio stigao tri gola minusa

Izvor: RTS, 19.Okt.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goleada u Rimu, Lacio stigao tri gola minusa

Fudbaleri Lacija i Atalante igrali su nerešeno 3:3, u jednom od derbija osmog kola Serije A. Gosti imali tri gola prednosti na poluvremenu, Lacio u zaustavnom vremenu stigao do izjednačenja sa bele tačke. Napoli sa 2:0 savladao Veronu.
Izuzetno zanimljiv duel odigrali su Lacio i Atalanta na "Olimpiku". Gosti su na poluvremenu imali tro gola prednosti, ali je domaćin u sudijaskog nadoknadi stigao do boda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Atalanta je bila mnogo bolji rival na utakmici u Rimu, naročito u prvom poluvremenu. Mjurijel (dva) i Gomez doneli su gostima tri gola prednosti na poluvremenu.
Ipak, Lacio je u nastavku zaigrao mnogo bolje i u dva minuta postigao dva pogotka. Prvo je Imobile bio precizan sa bele tačke, da bi samo minut kasnije Korea smanjio na 3:2.
Konačan rezultat meča postavio je Imobile, posle još jednog penala. Igrao se 92. minut utakmice.
Atalanta je ostala na trećem mestu sa 17 bodova, dok je Lacio trenutno šesti sa 12.
U drugoj utakmici današnjeg programa, Napoli je na svom terenu savladao Veronu sa 2:0, golovima Arkadijuša Milika.
Napoli je četvrti na tabeli sa 16 bodova, Verona je sakupila devet.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spektakularan povratak Lacija, sa 0:3 na 3:3!

Izvor: B92, 19.Okt.2019

Fudbaleri Lacija i Atalante odigrali su nerešeno 3:3, u utakmici osmog kola italijanske Serije A...Atalanta je posle prvog poluvremena imala veliku prednost od 3:0 do koje je stigla golovima Luisa Murijela u 23. i 28. minutu i Alehandra Gomesa u 37. minutu...Lacio je, međutim, znatno boljom i efikasnijom...

Nastavak na B92...

Rat saopštenjima i u Seriji A: Da li je Imobile folirant ili Gasperini živi u teorijama zavere?

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2019, 12:17

U Srbiji je to manje-više redovna pojava, u sređenijim ligama retko ćete videti da se klubovi prepucavaju saopštenjima. Ali posle ludog derbija Lacija i Atalante u kojem su gosti na poluvremenu vodili sa 3:0 da bi na kraju Rimljani uz dva penala stigli do boda (3:3) upravo se to dogodilo. Lacio i...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.