Serija A - Inter dao tri gola, a strepeo za pobedu

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2018, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Inter dao tri gola, a strepeo za pobedu

“Neroazuri” uspeli da povežu dva trijumfa u Seriji A.

Šesto kolo Serije A počelo je duelom Intera i Fiorentine na “Đuzepe Meaci”. Fudbaleri domaćeg tima postigli su sva tri gola na meču ali su i pored toga strepeli za pobedu.

Inter je slavio rezultatom 2:1 (1:0) i tako prvi put od početka sezone uspeo da veže dve pobede u prvenstvu.

Delovalo je da će se na odmor otići bez golova, verovatno bi tako i bilo da se nije umešao VAR pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Inter dobio penal koji je Mauro Ikardi pretvorio u vođstvo.

U osmom minutu nastavka gosti stižu do izjednačenja. Izgubljena lopta u začetku napada skupo je koštala Inter. Federiko Kijeza je šutirao snažno ali lopta verovatno ne bi završila u mreži da joj putanju potpuno nije promenio štoper domaćih Milan Škrinjar.

Petnaestak minuta pre kraja Inter ipak uspeva da stigne do novog vođstva. Danilo Dambrosio i Mauro Ikardi izveli su jako lep dupli pas tako da je strelac vodećeg gola asistirao Italijanu koji bio hladnokrvan u situaciji “1 na 1”.

“Neroazuri” nakon večerašnjeg trijumfa zauzimaju peto mesto na tabeli sa 10 osvojenih bodova, koliko ima i trećeplasirana Fiorentina sa boljom gol razlikom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VAR na strani Intera, Vlahović debitovao na "Meaci"

Izvor: Mondo, 25.Sep.2018

Nakon što su im sudije uz pomoć video tehnologije u subotu "poništile" dva gola, u utorak je VAR bio na strani "nerazura" protiv Fiorentine. Prvi meč srpskog napadača u Seriji A...Prva tri boda na "Meaci", u svom domu, Inter je ove sezone osvojio protiv Fiorentine, u utakmici koju će zauvek pamtiti...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.