Sergejeva cena drastično pala!

Izvor: Mondo, 20.Dec.2018, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergejeva cena drastično pala!

A ne tako davno za srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića se tražilo (i nudilo) 100 miliona evra... Doduše, njegov gazda je tražio i 150 miliona...

Foto: MN Press

Gazda rimskog Lacija Klaudio Lotito verovatno ovih dana ne može da se pogleda u ogledalo.

Ne tako davno, pre samo nekoliko meseci, samouvereni Lotito odbijao je sve ponude za srpskog reprezentativca Sergeja MIlinković-Savića, tvrdeći da su sve mizerne. Onda je svim zainteresovanim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << klubovima poručio: 150 miliona evra i možete da ga vodite!

Sergeja su hteli razni klubovi, bar se tako pisalo. Juventus, Mančester junajted, Real Madrid... ali, niko se nije "primio" na Lotitovu ponudu...

Lotito je na stolu imao i ponudu od 100 miliona, veruje se Milana kroz pozajmicu i otkup ugovora, ali je gazda Lacija insistirao na većem novcu jer je verovao da će bivši đak Vojvodine samo da uveća tržišnu vrednost u novoj sezoni.

 Došao je Mundijal u Rusiji i blede partije SMS-a, a ništa bolje srpski reprezentativac nije odigrao ni prvi deo sezone.

Prema poslednjim informacijama sa italijanskog tržišta, Sergejeva procenjena vrednost uje prepolovljena!

Naime, italijanski mediji pišu da je trenutno samo milanski Inter spreman da plati 50 miliona evra za Sergeja i dovede ga u januaru i to na zahtev novog sportskog direktora Đuzepea Marote, koji je Srbina hteo da dovede u Juventus.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.