Seltik ubedljiv na premijeri

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2017, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seltik ubedljiv na premijeri

Puleni Brendana Rodžersa lako izašli na kraj sa Hartsom na otvaranju sezone u škotskom Premijeršipu.

Seltik je silovito krenuo u odbranu titule.

Nadahnuti pobedom nad Rozebbrgom u Trondhajmu i plasmanom u plej-of za Ligu šampiona, zeleno-beli su danas na svom 'Seltik Parku' razbili Harts sa 4:1.

Gosti iz Edinburga su načeti posle pola sata igre, učinio je to Grifits, do poluvremena se rezultat nije menjao, a u nastavku se Rodžersov tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << razgoropadio.

Prvo je Sinkler posle pet-šest minuta igre u nastvku duplirao prednost Seltika, desetak minua kasnije Grifits postiže svoj drugi gol na utakmici za 3:0, a u 73. minutu Mek Gregor overava 'poker'.

Počasni gol za Harts postigao je rezervista Gonsalveš pet minuta pre kraja.

FULL-TIME: #CelticFC 4-1 Hearts

A double from @Leighgriff09 and goals from @Scotty_Sinclair and Callum McGregor give the Champions victory! pic.twitter.com/siLVVWyaKK

— Celtic Football Club (@celticfc) August 5, 2017
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sparingovali Leverkuzen i Selta, golovi padali kao kruške

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2017

"Pola tuceta" golova viđeno je na prijateljskoj utakmici između 'Framaceuta' i Kelta iz Galicije...Selta je povela već u šestom minutu meča preko Džona Guidetija, isti igrač je nakon sata igre duplirao vođstvo svoje ekipe, ali onda usledio nemački 'blic-krig'...U razmaku od samo devet minuta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.