Šareni Partizan dao četiri gola

Izvor: B92, 12.Nov.2009, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Šareni' Partizan dao četiri gola

Fudbaleri Partizana savladali su u prijateljskoj utakmici igranoj na terenu SC Partizan Teleoptik tim Al Kuva Al Džavije iz Iraka, 4:1.

Golove za kombinovani tim 'crno-belih' u duelu sa petostrukim prvakom Iraka postigli su Vaašington, Ilić, Bogunović i Nikolić a Goran Stevanović je pružio priliku nekolicini igrača iz omladinskog pogona Partizana.

Igrali su Darko Božović – Krneta, Knežević, Kosorić, Lomić – Brešanac, Moreira, Vojkan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Miljković – Ilić, Bogunović, Vašington, a u drugom poluvremenu su ušli i Aleksandar Lukić, Nenad Lukić, Nikolić i Aškovski.

Ostali prvotimci Partizana su ili sa reprezentacijama (Petrović, Fejsa, Stevanović, Marko Jovanović, Tomić, Ljajić, Brežančić, Mladen Božović) ili su pauzirali zbog povreda ili bolesti (Kleo, Dijara, Gavrančić, Radosavljević, Vujović, Branislav Jovanović). Stevanović je odlučio da poštedi dvojicu iskusnih štopera, Đorđevića i Krstajića.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.