San Antonio pobegao sa giljotine

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2018, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

San Antonio "pobegao sa giljotine"

Branilac prstena nije iskoristio prvu "meč loptu". San Antonio pobedom u četvrtom meču ostao u životu, barem do utorka.

Košarkaši San Antonija dobili su četvrti meč u seriji sa Golden Stejtom i produžili seriju barem još malo.

Tim Grega Popoviča koji večeras nije vodio ekipu sa klupe slavio je 103:90 (30:22, 26:20, 21:29, 26:19) tako da ćemo u utorak gledati i petu utakmicu ove četvrtfinalne serije.

Dugo su Sparsi pokušavali da slome šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali su tek u finišu u tome i uspeli. Ključnu ulogu u večerašnjoj utakmici odigrao je prekaljeni Manu Đinobili koji je pogađao kada je bilo najvažnije.

Lemarkus Oldridž bio je najefikasniji kod domaćina sa 22 poena i 10 skokova, a sledili su ga Manu Đinobili (16 pts, 5 as) i Rudi Gej (14 pts, 7 sk).

Voriorse je predvodio Kevin Durent sa 34 poena i 13 skokova, a drugi najefikasniji u poraženom sastavu bio je Klej Tompson sa 12 poena i 5 skokova.

Golden Stejt vodi u seriji sa 3:1, a novu šansu da dovrši posao imaće u utorak na svom terenu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večna klasa Đinobilija, Sparsi 'preživeli', Baksi egal u seriji

Izvor: B92, 23.Apr.2018

Košarkaši San Antonio Sparsa pobedili su Golden Stejt Voriorse u četvrtoj utakmici prve runde plej-ofa Zapada sa 103:90...Sparsi su meč za opstanak u plej-ofu (3-1) dobili zahvaljujući neverovatnom Argentincu Emanuelu Đinobiliju koji i na početku pete decenije života igra fantastično...San Antonio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.