Šampionski ples Joveljića i 102 boda Zvezde

Izvor: Mondo, 19.Maj.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampionski ples Joveljića i 102 boda Zvezde

Fantastična igra mladog napadača u poslednjem kolu šampionata protiv Napretka i učešće kod sva tri gola na meču. Nevreme pokvarilo oproštaj Nenada Milijaša od fudbala, ali su navijači napravili spektakl!

Crvena zvezda - Napredak 3:0 (1:0)

Uskoro opširnije...

Posle slavlja, vreme je za utakmicu!

Fudbaleri Crvene zvezde ovog popodneva završavaju sezonu u domaćem šampionatu pošto se u poslednjem, 37. kolu Superlige, sastaju sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Napretkom.

Ovaj meč ne nosi nikakav naročiti takmičarski značaj za obe ekipe, s tim da Crvena zvezda želi dobar zalet pred finale Kupa protiv Partizana za četiri dana, želi da na lep način u "fudbalsku penziju" isprati Nenada Milijaša, odnosno želi da nadmaši sopstveni učinak iz prošle sezone.







U slučaju pobede, ekipa Vladana Milojevića bi stigla do 101 boda ove sezone, ako ne računamo podelu bodova, dok je prethodne ukupno sakupila 100.

Napredak je znao kako da "zagorča" živote "večitima", a s takvim stavom stigli su i danas iz Kruševca gde će biti potpuno rasterećeni zbog još jedne uspešne sezone sa Miloradom Kosanovićem na čelu stručnog štaba.

Meč počinje u 19 časova i možete ga pratiti na TV Arena Sport.

Utakmicu sudi Bojan Nikolić.

ZVEZDA: Popović - Gajić, Savić, Babić, Gobeljić - Čaušić, Milijaš (od 64. Ebisilio), Vulić - Jirka, Vukanović (od 46. Jevtović) i Joveljić.

NAPREDAK: Petrović - Obradović, Marinković, Aksentijević (od 47. Stevanović), Jović, Deak, Đorić, Ostojić (od 46. Eskić), Ivanović, Rušević (od 70. Bojić) i Alivodić.

IZ MINUTA U MINUT:

90' - KRAJ!

88' - GOL! 3:0! EBISILIO!

Sjajan pas Gajića sa desne strane, propuštena lopta Joveljića i egzekucija Ebisilija.

70' -
Meč se ipak nastavlja...

64' - Ponovo prekid zbog grada.

64' - Ovacije za Nenada Milijaša. Kraj karijere i aplauz publike, oprašta se kapiten Zvezde od fudbala, a menja ga Lorenco Ebisilio.

57' - GOL! JEVTOVIĆ! 2:0!

Crvena zvezda je postigla i drugi gol na meču, a Milan Jevtović je postigao gol i nakon meča u Novom Sadu. Prošao je sam po levoj strani i savladao golmana Nikolu Petrovića, tako da je šampion pred pobedom.

Izvor: MONDO

Utakmica je večeras na kratko prekinuta zbog nevremena u Beogradu.

Sredinom prvog poluvremena počeo je pljusak, a potom je usledio i grad, zbog čega je sudija Bojan Nikolić utakmicu prekinuo u 41. minutu, pauza je potrajala oko pet minuta, tako da je drugo poluvreme počelo nešto kasnije.

Mnogo pirotehnike za proslavu titule!

40' - Grad u Beogradu, Arena Sport ima problema sa satelitskim vezama.

34' - Sva dešavanja na terenu kontroliše Crvena zvezda, umalo je Milijaš došao do asistencije kada je na lukav način požurio da izvede prekid, ali je podignuta ofsajd zastavica jer je za pola korak bliži od svojih čuvara bio Joveljić.

20' - Užasno nevreme u Beogradu!

11' - GOL! JOVELJIĆ! ZVEZDA VODI! 1:0!

Izvor: MONDO/Arena Sport

Greška defanzivca Deaka koji nije pokupio loptu u uklizavanju što je iskoristio Jirka. Brzonogi Slovak se stuštio ka golu Nikole Petrovića, pogledao je ka Dejanu Joveljiću i asistirao mu za 11. gol ove sezone u svim takmičenjima.

1' - Meč je počeo!
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Milojević: "Lepa uvertira za finale Kupa"

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2019

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da su njegovi igrači pobedom nad Napretkom napravili dobru uvertiru za predstojeće finale Kupa Srbije...Poslednju prvenstvenu utakmicu u sezoni na izmaku fudbaleri Crvene zvezde odigrali su večeras protiv kruševačkog Napretka...Trener Vladan Milojević...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.