Sad je jasno, Đoković je Robin Hud svetskog tenisa!

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2020, 14:29

Sad je jasno, Đoković je Robin Hud svetskog tenisa!

Kada to pišu vodeći španski mediji, onda to ima i dodatnu težinu.

Najbolji teniser sveta sutra će proslaviti 33. rođendan. Dan ranije, španska ''Marka'' objavila je zanimljiv tekst o Novaku Đokoviću i njegovoj konstantnoj želji da pomaže drugima, što možda u široj svetskoj javnosti i nije prezentovano kako bi trebalo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

''Marka'' je i u naslovu svog teksta nazvala Đokovića ''Robinom Hudom svetskog tenisa''.

Pogotovo je to bilo izraženo tokom ovih par meseci pauze zbog pandemije koronavirusa, kada se založio i da se slabije rangiranim igračima finansijski pomogne kako bi lakše prebrodili ovaj komplikovani period, a ''Marka'' navodi da će pomoć tim igračima dostići 8.000 evra.

Uporedo s tim, Novak je mnogo više pomagao i svojoj, ali i najteže pogođenim zemljama tokom pandemije.

-





''Upravo on je svojim porukama upozorio svoje kolege na potrebu napuštanja Sjedninjenih Američkih Država zbog pandemije.







Od tada je donirao veoma velike sume novca, koje su u nekim slučajevima dostizale i milion evra - za pomoć njegovoj zemlji, zatim španskom Crvenom krstu, kao i bolnici u Bergamu'', podseća ''Marka'' i dodaje da je Novak pomogao i odigravanje nedavne egzibicije na Floridi, na kojoj je učestvovao i naš Miomir Kecmanović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak Đoković je teniski Robin Hud

Izvor: B92, 21.Maj.2020

Španska "Marka" objavila je zanimljiv tekst o najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću..."Marka" navodi da je Novak Đoković Robin Hud svetskog tenisa..."Đoković ima konstantnu želju da pomaže drugima", navodi "Marka"...Novak Đoković je tokom pandemije koronavirusa založio za svoje slabije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.