Sa Trinkijerijem 3/3 - Partizan bolji i od Cibone

Izvor: N1 televizija, 10.Nov.2018, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Trinkijerijem 3/3 - Partizan bolji i od Cibone

Košarkaši Partizana upisali su novu pobedu u ABA ligi, četvrtu u sezoni i drugu vezanu u velikom derbiju protiv Cibone.

THE END: @PartizanBC once again beat @kk_cibona in Belgrade. #ABALigapic.twitter.com/fjsYR1Ug98

Košarkaši Partizana savladali su Cibonu u derbiju sedmog kola ABA lige i slavili su sa 86:67.

Prva četvrtina donela je veliku borbu, potpuno izjednačenu kakav je bio i rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nakon prvih deset minuta.

Partizan je do poluvremena uspeo da napravi malu razliku i na odmor ode sa pet poena prednosti.

Cibona je dosta pala u igri u drugom poluvremenu, posebno u četvrtoj četvrtini u kojoj su igrači iz Zagreba postigli samo 11 poena. Ubedljivijeg poraza spaslo ih je samo to što je pad igre imao i Partizan koji je u ovom periodu postigao samo 17 poena.

Air Bandja ✈️

PHOTO GALLERY ➡️ https://t.co/Xw9A0KfTit#ABALiga@PartizanBC@BandjaSypic.twitter.com/r0liuwB0hB

Partizan je do treće pobede od dolaska Andree Trinkijerija sa 19 poena predvodio Džok Lendejl, dva poena manje dao je Rade Zagorac, Markus Pejdž je imao 13, a sa 12 je meč završio Vanja Marinković.

Na drugoj strani je sa 14 poena prednjačio Filip Bundović, a dvocifren učinak imao je još samo Marko Ljubičić sa 10 poena.

Partizan sada ima skor od četiri pobede i tri poraza i u narednom kolu putuje u Podgoricu u goste Budućnosti. Cibona će uz skor od tri pobede i četiri poraza u osmom kolu dočekati Zadar.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.